fbpx

TPS Jalkapallo aloittaa lasten sekä nuorten pelivalmennukset verkossa ja ilmoittautuminen ryhmiin on nyt avattu! Osallistumalla etävalmennuksiin tuet samalla TPS Jalkapallon toimintaa.

Tarjoamme laadukasta etävalmennusta kaiken tasoisille pelaajille suosikkipelien parissa. Pelivalmennuksia ohjaavat asiantuntevat School of Gaming pelikasvattajat, joilla on kokemusta lasten ja nuorten parissa työskentelystä. Valmennusten sisältö on monipuolinen ja huomioi laajasti erilaisten taitojen karttumisen. Pelikohtaisten taitojen kehittämisen lisäksi kiinnitämme huomiota mm. tiimityöskentelyyn, kommunikaatioon sekä asialliseen nettikäyttäytymiseen.

Fortnitessä tarjoamme valmennusta edistyneille pelaajille, jotka haluavat pelata tavoitteellisesti ja omaavat jo hyvän taitotason pelissä. Valmennuksessa syvennytään erityisesti pelin rakennustekniikoihin, edit-mekaaniikkoihin, tähtäämisen parantamiseen sekä tiimin kanssa yhdessä toimimiseen. Tavoitteena on myös parantaa paineensietokykyä, hauskanpitoa unohtamatta. Terveelliset elämäntavat ovat tärkeä osa tavoitteellisesti pelaavan nuoren elämää. Valmennuksessa käsitellään ruokailun, hyvän unen sekä liikkumisen vaikutusta oman suoritukseen.

CS:GO etävalmennusryhmä on suunnattu edistyneille pelaajille, joille on karttunut jo hyvä taitotaso pelissä. Valmennuksessa syvennytään pelin strategiaan, taktiikkaan sekä peliteknisiin yksityiskohtiin. Tavoitteena on rakentaa hyvä joukkuehenki, jossa yhdessä pelaten kehitetään kaikkien henkilökohtaisia taitoja sekä joukkueen iskukykyä, hauskanpitoa unohtamatta. Käymme läpi myös henkisen hyvinvoinnin ylläpitoon liittyviä asioita sekä terveellisten elämäntapojen vaikutusta pelisuoritukseen.

Minecraft-iltapäiväkerho on tarkoitettu 7-12 vuotiaille lapsille. Kahtena päivänä viikossa taitavat pelikasvattajamme johdattelevat lapset opettavaiselle seikkailulle verkon välityksellä. Kerhossa harjoitellaan luovasti rakentamista, tutustutaan minipeli servereihin ja rakennetaan yhdessä teeman mukaisia elementtejä. Päivän teemat pyrkivät opettamaan lapsille tulevaisuuden taitoja pelien ja verkkotyökalujen avulla. Kerhossa harjoitellaan positiivista kommunikointia, ryhmätyötaitoja sekä mietitään mm. kunkin omia vahvuuksia. Tervetuloa mukaan turvalliseen ja kehittävään kerhotoimintaan!